Even Voorstellen... 

MR. B. -
V.M. Bronnikov


Insert Content Template or Symbol

Professor Vyacheslav Michaelovich Bronnikov, psycholoog,
afgekort Mr. B..

Hij ontwikkelde het systeem Bronnikov-Fekleron, in de jaren 1990.
De trainingen van de B. Method zijn gebaseerd op eeuwenoude kennis uit de Buddhistisch Tibetaanse leer & Martial Arts Leer uit de 13e eeuw.  Na jarenlange studie ontwikkelde wetenschapper Bronnikov trainingen met simpele oefeningen met enorme impact.
De oefeningen zijn zo ontwikkeld dat iedereen ze kan leren: van jong en oud, mobiel en minder/niet mobiel, ziend en blind enzovoort. Beelddenkers, zoals mensen met dyslexie, hebben een voorsprong.

Leerproces
Vanaf de leeftijd van 3 jaar heeft een regelmatige bezoekende Tibetaanse monnik hem lessen geleerd over de eerder genoemde kennisbronnen. Heel jong ontdekte Bronnikov zijn eigen speciale vaardigheden, maar hij kon ze niet beheersen. Vanwege uit de hand gelopen situaties besloot hij deze kwaliteiten af te sluiten voor de buitenwereld.
Aanvankelijk begreep hij de waarde van zijn kennis en kwaliteiten niet.  Stap voor stap ontwikkelde hij een programma: hoe deze vaardigheden te beheersen en hoe deze gemakkelijk aan anderen kunt doorgeven. Door de tijd heen is de technologie verfijnd en blijft zich ontwikkelen.

De jarenlange ervaring met de technologie heeft een enorme hoeveelheid informatie opgeleverd, wat het bewijs levert dat het een stimulerend effect heeft op de creatieve vermogens en het zelfherstellend vermogen van de mens.

Kennisoverdracht
Er zijn geen leraren binnen deze technologie, alleen bemiddelaars, helpers.  Wij helpen je bij het ontdekken / vinden van de verborgen kennis die in jezelf ligt. Om door te gaan hebben we elkaar nodig: een samenwerkingssysteem.

‚Äč

>